Úvodní stránka Kurzy pro profesionály
Řadit podle:
Vybrat den

Mletá masa a jejich efektivní úpravy

O kurzu Správný provoz musí fungovat zejména na základě výtečné kuchyně, ale s tou jde ruku v ruce ekonomika kuchyně. Proto se v tomto kurzu zaměřujeme na mletá masa, jejichž úpravy patří k jednomu…

Souse vide úprava zvěřiny a jatečného masa

Budeme pracovat s různými vakuovacími stroji a stroji na souse vide od ruzných výrobců, podíváme se na jejich výhody a nevýhody. Dále si procvíčíme, jak souse vide bezpečně a efektivně…

Svět italských vín

Itálie patří k světovým vinařským velmocím. Vinná réva se zde pěstuje již od antiky a orientovat se v místních vínech  je náročné. Proto  pro Vás náš sommelier  připravil interaktivní…

Základní kurz přípravy espressa

Jak na správně připravené espresso Zasvětíme Vás do historie kávy, poznáte oblasti jejího pěstování, naučíte se obsluhovat kávovar i kávomlýnek. Zaměříme se na espresso a jeho přípravu, nabídku a…