Úvodní stránka Kurzy pro profesionály
Řadit podle:
Vybrat den

Baristický kurz - Kurz latte art

O kurzu Ukážeme Vám tajemství přípravy perfektního cappuccina, cafe latte nebo flat white, které mají i u nás spousty příznivců. Zaměříme se na kávové nápoje s obsahem mléčné emulze, na jejich…

Gin: Od londýnské spodiny ke smetánce

O kurzu Gin je v současnosti velice módní záležitostí – jen za poslední tři roky vzniklo okolo tisícovky různých ginů. Vyznat se v této kategorii proto může být poněkud složité. Ne…

Maso a techniky jeho zpracování

O kurzu Na tomto workshopu se dozvíte informativní a interaktivní formou, jak pracovat s různými druhy a částmi masa. Zjistíte, jak s jednotlivými ingrediencemi správně zacházet a…

Originální kuchyně Honzy Punčocháře

Jan Punčochář Restaurace U Matěje Honza Punčochář odešel ze známé restaurace Grand Cru kvůli jedinému důvodu - a tím byl jeho sen mít svůj vlastní podník, stoprocentně na vlastní triko. Zaměřuje…

Sommeliérský kurz - Vína z Moravy, vína z Čech

O kurzu Na území České republiky se potkává vzácná kombinace několika faktorů, které vytvářejí optimální podmínky pro výrobu osobitých a nezaměnitelných vín. Teplé slunečné dny, chladnější noci,…