Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Dezerty s Radkem Davidem

Radek David

La Veranda Praha, Babiččina zahrada a The Bistro

Radek David začal jako brigádník v hotelu Hilton. Dnes, o 25 let později, je Executive chefem a mentorem kuchařů ve 3 restauracích v ČR a 7 restauracích na Ukrajině. Mezitím získával zkušenosti např. v hotelu Adria Praha, v Alcronu, v restauraci Kampa Park, v Radisson SAS Alcron a dalších. Radek každoročně vyráží na několik stáží do zahraničí, aby mohl objevovat nové trendy ve světě. 

Jedno z mott, kterým se Radek David řídí je: "Nic se nesmí uspěchat, kvalita chce svůj čas." A to přesně vystihuje cukrařinu, jako takovou.

Radek se tento rok zúčastnil servírované galavečeře Chefs dinner, pořádané u nás v MAKRO Akademii, na níž připravoval jeden ze svých dezertů.

O kurzu

Využijte možnost si přijít k nám do MAKRO Akademie připravit 4 dezerty společně s Radkem Davidem a nahlédnout tak pod ruce mistra ve svém oboru.

    

Co si společně s Radkem připravíte a naučíte se tak různé techniky?

  • Fondant z tmavé čokolády Guanaja, maliny, bezé, čokoládová hlína, malinový gel, malinový sorbet
  • Čokoláda Gianduja, krém ze slaného karamelu, křupavé karamelové boby, lískové ořechy, espuma z pražených lískových ořechů
  • Panna Cotta z bílé čokolády a jogurtu, jahodová polévka s yuzu, jahody, yuzu kaviár, jahodová espuma
  • Marinovaný ananas s limetkovým sirupem, mučenka, pečená alaska plněná limetkovým parfaitem, kokosový crum

 

Kdy? 12. září 2019

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 10:00 hod. a končíme okolo 15:30 hod.

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: makroakademie@makro.cz.


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 12.9. - 10:00

Konec 12.9. - 15:30

Cena (s DPH 21%)

3 499 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.