Jak prakticky udržet a jednoduše řídit provoz kuchyně

V tomto kurzu si společně s naším šéfkuchařem zrevidujete hospodaření ve vaší kuchyni, zjistíte kde a jak šetřit náklady. Zaměříte se na plánování a tvorbu jídelního lístku, včetně správného stanovování cen jednotlivých pokrmů.

Naučíte se udržovat food cost pod kontrolou.

Odnesete si s sebou vytvořenou matici vašeho menu, které budete moci aplikovat hned u sebe v restauraci.

Na kurz doporučujeme přinést vlastní notebook nebo tablet, abyste si vše mohli na místě vyzkoušet.

Můžete se těšit také na společný oběd.

   

​Kdy? 16. února 2021

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 10:00 hod. a končíme okolo 15:00 hod.

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: makroakademie@makro.cz.


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 16.2. - 10:00

Konec 16.2. - 15:00

Cena (s DPH 21%)

1 999 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.