Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Jak na výtečné chutney, salsy a šťávy

O kurzu

Pryč jsou doby hnědých "UHO omáček" používaných ke všemu a kupovaných dochucovadel v lahvích. Načerpejte tipy do své kuchyně, jak správně pracovat se šťávami, výpeky, jak připravit výtečnou salsu nebo dip a ohromit tak své zákazníky. A věřte, že za tím nestojí hodiny práce v kuchyni navíc. Získáte ideální doplňky pro steaková masa, saláty a další. Během kurzu si osvojíte práci s bílkovinami, chlorofylem a jinými nesmírně důležitými složkami, abyste vytvořili ty nejlepší chutě.

Co vše na kurzu zjistíte:

  • vaření klasických šťáv do české kuchyně
  • práce s výpeky, vývary a redukcemi
  • příprava relishe pro burgery
  • domácí výroba chutney z ovoce a zeleniny
  • originální příprava sals a gremolád
  • příprava dipů a studených omáček

       

To vše a mnohem více si procvičíte na kurzu v MAKRO Akademii.         

Kdy? 6. června 2019

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 10:00 hod. a končíme okolo 15:30 hod.

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: klara.matyskova@makro.cz nebo lucie.kuncova@makro.cz.


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 6.6. - 10:00

Konec 6.6. - 15:30

Cena (s DPH 21%)

2 599 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.