Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Jarní menu Přemka Forejta

Přemek Forejt

Restaurant Entreé - Šéfkuchař

O tom, že Přemek Forejt potěší i největší gurmány, není pochyb. Jeho zkušenosti podtrhává působení v londýnské restauraci L'Autre Pied, která se chlubí Michelinskou hvězdou, i spolupráce v brněnském restaurantu KOISHI zaměřeném na sushi a ryby, který získal 1. místo v roce 2013 dle Maurerova výběru GRAND RESTAURANT.

Ať si v restaurantu ENTREÉ necháte od tohoto šéfkuchaře připravit cokoli z nabízených pokrmů, můžete si být jisti, že Vás čeká nezapomenutelný gastronomický zážitek.

Nechte se u nás v makro akademii inspirovat jarními pokrmy, které Přemek pojme po svém, jak je jeho zvykem a nahlédněte tak pod pokličku tohoto úspěšného šéfkuchaře. Na 3 pokrmech si vyzkoušíte různé úpravy masa a zeleniny typických pro jaro, s doplňky, které byste nečekali.

K jednotlivým pokrmům budete mít šanci odegustovat vína, která podtrhnou jejich chutě.

     

Kde? makro akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 11:00 hod. a končíme okolo 15:30 hod.

 

Na kurz se můžete registrovat do vyprodání míst. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: makroakademie@makro.cz.


Varianta
Kurz vyprodán

Začátek 3.3. - 11:00

Konec 3.3. - 15:30

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.