Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Jednoduché kuchařské dezerty do restaurací

O kurzu

Palačinka je skvělá věc, ale zákazníci v restauracích již vyžadují mnohem více. Chcete se naučit dělat osvědčené dezerty jinak?

Připravili jsme kurz, na kterém si vyzkoušíte různé triky, jak vylepšit jednoduché dezerty a povznést je na vyšší úroveň. Naučíte se pracovat efektivněji a nejspíš i levněji.

Jak vytvořit ukázkový nok, správně používat cukrářský sáček nebo precizně servírovat klasické i světové dezerty, tak aby vaši hosté byli spokojení. To a spoustu dalšího si přijďte vyzkoušet k nám na kurz do MAKRO Akademie.

   

Kdy? 22. září 2020

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 10:00 hod. a končíme okolo 16:00 hod.

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: makroakademie@makro.cz.


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 22.9. - 10:00

Konec 22.9. - 16:00

Cena (s DPH 21%)

1 999 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.