Úvodní stránka Kurzy pro profesionály JEDNODUCHÉ - MODERNÍ - INOVATIVNÍ BISTRO JÍDLA ZE ZVĚŘINY

V červnu budete mít příležitost si společně s Windsor Enterprise připravit svěží jídla ze zvěřiny. Představíme vám netradiční řezy masa a skutečný potenciál celoroční sezóny zvěřiny. 

Dále vám ukážeme nové možnosti při přípravě zvěřiny, které následně uplatníte při přípravě jednoduchých, moderních a inovativních jídel z ní.

Workshop povede majitel Windsor Enterprise Kevin Windsor ,  šéfkuchař Jan Kaplan - Dvůr Hoffmeister, vydavatel magazínu Culinary Art of Living Lukáš Vegricht a šéfkuchař MAKRO Akademie Petr Stádník.

 

Co budeme připravovat?

Salát s grilovaným yakitori z jelena a uzeným vejcem

Marinovaná a lehce zauzená jelení kýta, ricotta ravioly, piniové oříšky, hruška, letité balsamico

Jelení osso buco, cibulovo-fenyklová omáčka, fenyklová nať, noky

A další…                            

Kdy? 25. září 2018

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? 10:00hod workshop ukončíme v 16:00hod

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději do 18.9.2018. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: klara.matyskova@makro.cz nebo vera.rojickova@makro.cz

Cena workshopu je 499 Kč za účastníka.


Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100