Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Jidelny - Hygiena provozu

O kurzu:

Workshop je určen pracovníkům krajských hygienických stanic, odboru hygiena dětí
a mladistvých.

V prostředí tréninkové kuchyně Makro Akademie se účastníci workshopu seznámí s provozem stravovacího zařízení, které je vybavené moderními zařizovacími předměty
a technologiemi uzpůsobenými tak, aby jednotlivé činnosti na sebe navazovaly a co nejvíce optimalizovaly provoz.

Součástí workshopu budou tréninkové ukázky vaření v souladu s metodikami „Nutriční doporučení Ministerstva zdravotnictví ČR ke spotřebnímu koši“ a „Objektivní vedení spotřebního koše.“   

Náplň kurzu:

  • problémová místa projektové dokumentace řešící výstavbu a rekonstrukci zařízení školního stravování
  • nové technologie přípravy a uchovávání pokrmů (sous vide technologie, noční pečení, hold funkce a další)
  • správné hygienické, ergonomické a bezpečné rozmístění spotřebičů (návaznost pracovních činností, prostorové požadavky, potřeby čištění a sanitace, bezpečnost a hygiena práce)
  • organizace výdeje pokrmů, dispoziční řešení odbytové části 

Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100