Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Kulinářský kurz - Finger food I.

Zasvětíme vás do tajů moderních finger food. Naučíte se různé triky pro jejich přípravu i prezentaci. Kurz zahrnuje prezentaci teplých, studených, sladkých i slaných variant. Součástí kurzu je příprava finger food vycházející z klasické české kuchyně doplněné o chutě z dalších koutů světa. Zaměříme se na dodržení kalkulací, správného dochucení a zejména přesnost provedení, která je při přípravě finger food klíčové.

 

Připravíme si:

  • tramenzino s kozím sýrem a červenou řepou
  • mušle se sabayonem
  • medailonek svatojakubské mušle s papayou a vietnamským dresinkem
  • pečený pstruh s celerovým pyré
  • pečený roštěnec se salsou verde
  • svíčková pečeně na smetaně s karlovarským knedlíčkem
  • tvarohový knedlíček se strouhaným tvarohem a jahodovým coulis
  • krájený meloun s bílou čokoládou

Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.

Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100