Kulinářský kurz - Grilování III.
Naši šéfkuchaři Vás interaktivní formou zasvětí do tajů grilování masa a jeho zakomponování do netradičních pokrmů. Naučí Vás různé triky při přípravě netradičních příloh, dresinků a ostatních doplňků, které okamžitě ocení Vaši hosté, a zároveň Vám mohou pomoci i s ekonomikou provozu.
Připravované pokrmy budou snoubeny s vhodnými druhy kvalitních vín.
Připravíme si:
- Grilovaný steak z chuck roll se salátem z artyčoků, čekanky, batátů a krup
- Grilovaný jehněčí hřbet s kostí s limetkovo mátovým dresinkem a arabskou rýží
- Grilovaný flank steak s cizrnou, kuskusem, grilovanou zeleninou a datlovým dresinkem
- Grilovaný steak z roštěné s pečeným bramborem, potočnicí, zelenou čočkou, cibulkou a fíky
- Grilované sezonní ovoce
Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.