Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Kulinářský kurz - Grilování III.

Naši šéfkuchaři Vás interaktivní formou zasvětí do tajů grilování masa a jeho zakomponování do netradičních pokrmů. Naučí Vás různé triky při přípravě netradičních příloh, dresinků a ostatních doplňků, které okamžitě ocení Vaši hosté, a zároveň Vám mohou pomoci i s ekonomikou provozu. 

Připravované pokrmy budou snoubeny s vhodnými druhy kvalitních vín.
 

Připravíme si:

  • Grilovaný steak z chuck roll se salátem z artyčoků, čekanky, batátů a krup
  • Grilovaný jehněčí hřbet s kostí s limetkovo mátovým dresinkem a arabskou rýží
  • Grilovaný flank steak s cizrnou, kuskusem, grilovanou zeleninou a datlovým dresinkem
  • Grilovaný steak z roštěné s pečeným bramborem, potočnicí, zelenou čočkou, cibulkou a fíky
  • Grilované sezonní ovoce

Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.

Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100