Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Kulinářský kurz - Husí hody II.

V tomto kurzu pokračujeme v tématu Svatomartinská husa.

Vybrali jsme pro vás pokrmy, které jsou zajímavé svým složením i zpracováním, tak abyste se odlišili od konkurence.

Procvičíte si i různé druhy zelí a knedlíků.

 

V průběhu kurzu se naučíte:

  • Husí játra v sádle 
  • Terina z jater Foie gras s hruškou a medovou hořčicí 
  • Bejlík z husích prsou s vařenými brambory a kysaným zelím
  • Pečená husa s opečenými knedlíky, vejci a červenou řepou
  • Trhané maso z pečené husy, chlupatý a bramborový knedlík zelí z červené řepy
  • Pečené husí stehno s chlupatými knedlíky a dýňovým zelím
  • Pečená husa na kmíně s cibulovým zelím a krupicovými šiškami
 

Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100