Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Kulinářský kurz - Lovecká sezóna III.

Naši šéfkuchaři Vás interaktivní formou zasvětí do moření zvěřiny a její tepelné úpravy. Připravené pokrmy budou kombinovat tradiční českou chuť s moderním pojetím přípravy. Naučíte se různé triky při přípravě a prezentaci na talířích, které okamžitě ocení Vaši hosté. Zároveň Vám můžeme pomoci i s ekonomikou provozu.

Připravíme si:

  • Pomalu pečeného daňka na jeřabinách s perníkovými knedlíky
  • Opečený srnčí hřbet se zapečenými brambory, houbami a listy mini řepy
  • Kančí kýtu dušenou na pivě s chlebovými Knedlíky
  • Pečenou zvěřinovou sekaninu s jáhlovou kaší a domácí nakládanou zeleninou
  • Smažené šišky se skořicovým cukrem, medem a zakysanou smetanou
     

Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.


Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100