Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Kulinářský kurz - Mořské plody

Zábavným způsobem vás naučíme vařit nejrůznější druhy mořských plodů. Na kurzu si vyzkoušíte, jak správně otevírat ústřice, upravovat krevety, ale i jak chutně připravit chobotnici ke grilování.

Připravíme si:

  • ústřice Fin de Claire N°2 s olivovým olejem, šalotkou a citronovou šťávou
  • zapečené ústřice s parmazánovou krustou
  • rozpékané ústřice s rukolovým pestem
  • opečenou mušli sv. Jakuba s čínským nudlovým salátem
  • slávky pošírované ve vinné páře s kořenovou zeleninou
  • orestované mušle se šalotkovým konfitem a linguine s rukolou
  • grilovanou chobotnici s kukuřičným pyré a salátem s pečenou paprikou
  • grilované krevety na česneku a chilli s pečeným lilkem a rajčatovým salátkem

Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.
 

Zvolte variantu
Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100