Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Kulinářský kurz - Pokrmy z ryb a mořských plodů

Na kurzu vás naučíme, jak jednoduše a rychle marinovat mořské plody, filetovat a vykostit pstruha a jak rybu zaudit na pánvi. Součástí kurzu je i výsledná prezentace pokrmů na talíři.
 

Připravíme si:

  • Marinované mořské plody
  • Polévku ze sladkovodních ryb
  • Candáta pošírovaného v páře s žampiony portobello a zapečenými pappardelle s tomatovou omáčkou
  • Zauzeného pstruha s houbovou smaženicí a bramborovými placičkami
  • Opečenou kambalu se špeclemi, mangoldem a italskou slaninou


Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.

Zvolte variantu
Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100