Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Kulinářský kurz - Saláty a dresinky doplněné masem

Naši šéfkuchaři Vás interaktivní formou zasvětí do klasické i moderní přípravy salátů nejen pro letní sezónu. Vše doplní i praktickou ukázkou přípravy tradičních, ale i nepříliš známých dresinků. Naučí Vás různé triky při přípravě salátů a jejich prezentaci na talíři, které okamžitě ocení Vaši hosté, a zároveň Vám mohou pomoci i s ekonomikou provozu.

 

Připravíme si:

  • Dresinky
  • Salát Nicoise s čerstvým tuňákem
  • Salát Waldorf s grilovanou vepřovou krkovičkou
  • Marinovanou vařenou řepu s ricottou, rukolou a stařeným balsamikem
  • Salát Caesar s pancettou
  • Domácí panna cottu s hruškami a karamelovou omáčkou
     

Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.

Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100