Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Kulinářský kurz - Zeleninové pokrmy doplněné masem - jaro I.

Zasvětíme vás do tajů moderního pojetí přípravy jarních zeleninových pokrmů. Připravíte si holandskou omáčku a naučíme vás, jak správně tepelně upravovat zeleninu. Součástí kurzu je i příprava steaku a výsledná prezentace pokrmů.

 

Připravíme si:

  • mrkvový krém
  • pečený telecí medailon s pošírovaným chřestem, holandskou omáčkou a jarním brambůrkem
  • grilovaný jehněčí hřbet s květákovým kuskusem, hráškem a konfitem z medvědího česneku
  • bramborové pyré s uzeným česnekem, pečeným bramboráčkem a konfitovanou zeleninou
  • jahodové mille-feuille
     

Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.

Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100