Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Kulinářský workshop s Přemkem Forejtem

Přemek Forejt

Restaurant Entreé - Šéfkuchař

Výjimečné pojetí RESTAURANTU ENTREÉ uvítá své hosty v ojedinělém prostoru otevřené kuchyně se živou zahradou. Přírodou se nechalo inspirovat i nabízené menu, které se pod vedením šéfkuchaře Přemka Forejta stává překvapivým zážitkem. Kombinace jedinečných jídel z čerstvých surovin spolu s vlastními nápoji a pečlivě vybranými víny dostane každého hosta restaurantu do gastronomických výšin.

O tom, že Přemek Forejt potěší i největší gurmány, není pochyb. Jeho zkušenosti podtrhává působení v londýnské restauraci L'Autre Pied, která se chlubí Michelinskou hvězdou, i spolupráce v brněnském restaurantu KOISHI zaměřeném na sushi a ryby, který získal 1. místo v roce 2013 dle Maurerova výběru GRAND RESTAURANT.

Ať si v restaurantu ENTREÉ necháte od tohoto šéfkuchaře připravit cokoli z nabízených pokrmů, můžete si být jisti, že Vás čeká nezapomenutelný gastronomický zážitek.

O kurzu

Nechte se tímto gastronomickým zážitkem inspirovat u nás v MAKRO Akademii na workshopu s Přemkem a uvařte si společně 3 chody z jeho originálního menu.

 

Kdy? 9. dubna 2019

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 11:00 hod. a končíme okolo 15:30 hod.

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: klara.matyskova@makro.cz nebo lucie.kuncova@makro.cz.


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 9.4. - 11:00

Konec 9.4. - 15:30

Cena (s DPH 21%)

3 999 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.