O kurzu

Na tomto workshopu vás naši kuchaři zasvětí do přípravy zvěřinových pokrmů, kde bude kladen zvláštní důraz na techniku přípravy a samotné servírování s vhodnými přílohami a doplňky. Připravené pokrmy budou kombinovat tradiční českou chuť s moderním pojetím přípravy. 

Zařazením pokrmů ze zvěřiny obohatíte nabídku každé restaurace a tím oslovíte stávající i nové zákazníky.

 

Techniky:

  • * nakládání zvěřiny, výroba mořidla a jeho použití

* vhodné tepelné úpravy na dané typy masa - dušení, pomalé pečení, sous vide, steaky, paštiky, rillettes, …

* rozdílnost mezi jelenem evropským a jelenem sika

* budeme se věnovat i mletým pokrmům ze zvěřiny

 

​Kdy? 11. listopadu 2020

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 10:00 hod. a končíme okolo 15:30 hod.

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: makroakademie@makro.cz.


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 11.11. - 10:00

Konec 11.11. - 15:30

Cena (s DPH 21%)

1 999 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.