Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Maso a techniky jeho zpracování

O kurzu

Na tomto workshopu se dozvíte informativní a interaktivní formou, jak pracovat s různými druhy a částmi masa. Zjistíte, jak s jednotlivými ingrediencemi správně zacházet a vše se bude dokončovat a následně degustovat přímo v kuchyni.  

Společně si také připravíte tříchodový oběd založený na technikách sous vide, grilovaní na otevřeném ohni či účinném rozpékání.

 

Techniky zpracování masa představíme na vybraných pokrmech:

  • Hovězí tatarský biftek na 3 způsoby (český, francouzský a italský)
  • Phó polévka s plátky hovězího masa
  • Telecí Osso bucco
  • Burgery - jejich sestavování a mletí masa
  • Domácí zauzená husí klobáska
  • Vepřový bůček sous vide s kysaným zelím, cider omáčkou, jablky a bramborovými noky
  • Grilovaný hovězí krk s pečeným zelím, chřestem a cibulkou, vinná omáčka
  • Čokoládový fondant s brusinkami a slanou jogurtovou zmrzlinou - jako sladká tečka

 

    

Kdy? 1. dubna 2020

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 11:00 hod. a končíme okolo 15:30 hod.

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: makroakademie@makro.cz.


Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100