Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Maso a techniky jeho zpracování

O kurzu

Na tomto workshopu se dozvíte informativní a interaktivní formou, jak pracovat s různými druhy a částmi masa. Zjistíte, jak s jednotlivými ingrediencemi správně zacházet a vše se bude dokončovat a následně degustovat přímo v kuchyni.  

Společně si také připravíte tříchodový oběd založený na technikách sous vide, grilovaní na otevřeném ohni či účinném rozpékání.

 

Techniky zpracování masa představíme na vybraných pokrmech:

  • Hovězí tatarský biftek na 3 způsoby (český, francouzský a italský)
  • Phó polévka s plátky hovězího masa
  • Telecí Osso bucco
  • Burgery - jejich sestavování a mletí masa
  • Domácí zauzená husí klobáska
  • Konfitovaný vs. pomalu pečený telecí pavouček
  • Grilovaný hovězí krk s pečeným zelím, paprikou a cibulkou, vinná omáčka
  • Vepřový bůček sous vide s kysaným zelím, cider omáčkou, jablky a bramborovými noky
  • Čokoládový fondant s brusinkami a slanou jogurtovou zmrzlinou - jako sladká tečka

 

    


     

Kdy? 16. dubna 2019

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 10:00 hod. a končíme okolo 15:30 hod.

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: klara.matyskova@makro.cz nebo lucie.kuncova@makro.cz.


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 16.4. - 10:00

Konec 16.4. - 15:30

Cena (s DPH 21%)

1 999 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.