Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Mletá masa a jejich efektivní úpravy

O kurzu

Správný provoz musí fungovat zejména na základě výtečné kuchyně, ale s tou jde ruku v ruce ekonomika kuchyně. Proto se v tomto kurzu zaměřujeme na mletá masa, jejichž úpravy patří k jednomu z důležitých témat dnešního provozu. Levnější typy mas a odkrojky je důležité kvalitně zpracovat tak, aby mohly vzniknout i kvalitní pokrmy.

Je nutné perfektně ovládat výběr mas, techniky jejich přípravy, teploty zpracování a v neposlední řadě způsoby dochucení tak, aby výsledný pokrm zákazníky opravdu nadchnul.

Prátování, kutrování, výroba fáší, gramáže a velikosti porcí. To a mnoho dalšího si vyzkoušíte při přípravě několika různých pokrmů.

   

​Kdy? 23. března 2021

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 10:00 hod. a končíme okolo 15:30 hod.

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: makroakademie@makro.cz.


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 23.3. - 10:00

Konec 23.3. - 15:30

Cena (s DPH 21%)

1 999 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.