Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Nutričně vyvážené menu

CEFF Potraviny bez zbytečné chemie  ve spolupráci s MAKRO Akademií pro vás připravili zajímavý workshop ,kde můžete získat více informací o CEFF a na jakých potravinách najdete označení s tímto logem.

Označení najdete pouze na potravinách, které neobsahují nejvíce sledovaná Éčka, mezi než patří konzervanty, umělá barviva, sladidla a glutamát. Tato Éčka jsou pro náš organismus zátěží, lidské tělo je nepotřebuje, pouze je toleruje a neumí je zpracovat.

Program kurzu:

1) Prezentace 10 h – 11.45h

* Certifikace restaurací CEFF & MAKRO  - jejich výhody, služby, čím se může certifikovaná  restaurace odlišivovat od běžné? - Ivana Bednářová CEFF, zakladatelka projektu Pestrá strava

* Petr Stádník – MAKRO Akademie

* Štěpánka Čápová, výživová poradkyně

•Vaření bez chemie, aneb návrat k základním surovinám
•Alergeny - jak může i malé množství ublížit
•Pestrá strava pro malé i velké strávníky

•Oběd

2) Praktická část 12,30h – 15h

dětské a zároveň bezlepkové: Jáhlové rizoto s restovanou zeleninou a krůtími nudličkami / Krůtí steak s restovanou zeleninou a jáhlovým rizotem

běžné a zároveň vegetariánské: pohanka s bylinkami a pečenou řepou s čerstvým sýrem / Pomalu pečená ryba, s kuličkami zeleniny, kukuřičným pyré a pohankou

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději do 13.11.2018. Počet míst je omezen.

Cena workshopu za osobu je 1999Kč.

Kontaktní email: klara.matyskova@makro.cz nebo vera.rojickova@makro.cz


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 5.12. - 10:00

Konec 5.12. - 15:00

Cena (s DPH 21%)

1 999 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.