Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Omáčky a šťávy dle české klasiky

O kurzu

Omáčky a šťávy dle české klasiky

V Česku jsou omáčky a šťávy nepochybně nejoblíbenější součástí obědů i večeří. Přijďte k nám na kurz naučit se ovládat metodiku a vychucování omáček i šťáv.

Obsah kurzu

  • Základy
  • Dělení omáček a šťáv
  • Správná efektivní příprava
  • Tipy a triky, kde získat ty nejlepší chutě
  • Zaměření se na výtěžnost
  • Metodika přípravy dalších omáček, které vychází ze základních druhů
  • A mnoho dalšího užitečného...

 

      

Kdy? 3. prosince 2019

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 10:00 hod. a končíme v 15:30 hod.

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: klara.matejkova@makro.cz nebo makroakademie@makro.cz.


Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100