Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Originální kuchyně Petra Kunce

Petr Kunc

Nasbíral většinu svých zkušeností prací ve Spojeném Království, po boku michelinských šéfkuchařů jako Albert Roux, Tom Aikens, Giorgio Locatelli. Za zmínku nepochybně stojí i stáže u mistrů oboru jako Sergio Herman, Pierre Gagnaire, Gordon Ramsay, Heston Blumenthal, Raymond Blanc, Michel Roux Jr., Agnar Sverrisson, Nuno Mendez, Richard Corrigan.

Působil také jako soukromý kuchař pro Londýnskou VIP Cateringovou společnost Rhubarb kde vařil pro VIP klienty na akcích jako Wimbledon, Royal Ascot, Olympijské Hry 2012, připravoval soukromé večeře pro Buckingham Palace, Kensington Palace, Windsor Castle, Borussia Dortmund football team a pro osobnosti jako Sir Elton John, návrháři Valentino, Louis Vuitton, Donna Karan, a mnoho dalších.

Od května 2016 se plně soustředí na svoje angažmá v restauraci Salabka a společně se svým týmem tvoří současnou kuchyni, právem považovanou za skrytý klenot v pražské Troji.

O kurzu

Přijďte si k nám do MAKRO Akademie zavařit s Petrem 3chodové menu z jeho originální kuchyně. Zjistěte, v čem spočívá kouzlo jeho gastronomie a získejte tipy uplatnitelné i ve Vaší kuchyni. K jednotlivým pokrmům budeme servírovat napárovaná vína.

     

 

Kdy? 19. února 2019

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 11:00 hod. a končíme okolo 15:30 hod.

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: klara.matyskova@makro.cz nebo lucie.kuncova@makro.cz.


Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100