Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Ryby a techniky jejich zpracování

O kurzu

Na tomto workshopu se dozvíte informativní a interaktivní formou, jakými způsoby lze zpracovávat různé druhy ryb. Zjistíte, jak s vybranými rybami správně zacházet, v čem tkví plusy a mínusy několika odlišných způsobů přípravy, vše se bude dokončovat a následně degustovat přímo v kuchyni. Společně si připravíte také oběd.  

Vybrané způsoby přípravy ryb:

  • Marinovaní
  • Tartar
  • Gravlax
  • Tempura
  • Zauzení
  • Pomalé pečení
  • V pánvi
  • Grilování na tálu
  • Pošírování
  • Flambování ohněm

       

Kdy? 12. června 2019

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 10:00 hod. a končíme okolo 15:30 hod.

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: klara.matyskova@makro.cz nebo lucie.kuncova@makro.cz.


Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100