Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Servis čaje v gastronomii 21.století

Zajímá Vás gastronomické odvětví, které postupně roste na úroveň barmanství, sommeliérství a baristiky? Chcete zjistit, jak tradiční čajovou kulturu prezentovat v moderním stylu?

Jak pestrá a kreativní tato odbornost je, Vám ukáže Jiří Boháč - historicky první vedoucí nově vzniklé čajové sekce Czech Teatenders pod Českou barmanskou asociací, zabývající se rozvojem čajové kultury. Jiří zahořel láskou k čaji již před 17 lety a stal se prvním lektorem pro ČR ve vzdělávání o čaji.

Kromě základní botaniky čaje, jeho optimální přípravy a následného servisu se také můžete těšit na:

  • tasting - pravidla degustace, různorodost, autentičnost
  • pairing - nealko párování, využití přirozených aperitivních i digestivních vlastností čaje
  • mixology - kreativita v míšených nápojích

 

Kdy? 5. února 2019

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? 10:00 hod. Workshop ukončíme v 16:00 hod.

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději do 31. 1. 2019. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: klara.matyskova@makro.cz nebo vera.rojickova@makro.cz


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 5.2. - 10:00

Konec 5.2. - 16:00

Cena (s DPH 21%)

2 499 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.