Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Sous-vide úprava zvěřiny a jatečného masa

Vaření metodou sous-vide

Vaření ve vakuu při nízké teplotě.

Během kurzu budeme pracovat s různými vakuovacími stroji a stroji na sous-vide od různých výrobců. Podíváme se na všechny jejich výhody i nevýhody.

Ukážeme si, jak sous-vide bezpečně a hlavně efektivně používat, tak aby ulehčilo kuchyni a přidalo na chuti pokrmům. Na vybraných pokrmech si ukážeme a vyzkoušíme výtěžnosti, kvalitu zpracovaných ingrediencí a také, na co všechno ostatní se dá metoda sous-vide uplatnit.

V přípravě se zaměříme na zvěřinu, jatečné maso a nebude chybět ani zelenina či ovoce.

Vše si společně uvaříme a naservírujeme do hotových ucelených pokrmů se zaměřením na core temperature všech používaných ingrediencí.

 

Kde? makro akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 10:00 hod. a končíme okolo 15:30 hod.

 

Na kurz se můžete registrovat na webu nejpozději týden před. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: makroakademie@makro.cz.


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 25.1. - 10:00

Konec 25.1. - 15:30

Cena (s DPH 21%)

2 500 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.