Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Svatomartinské hody se blíží

O kurzu

Tento obvyklý týden zaměřený na husy přiláká každoročně do restaurací obrovský počet stálých i nových zákazníků. Přijďte se k nám do MAKRO Akademie přiučit jak tradiční úpravy husy, tak i ty méně obvyklé. Kurz bude zaměřen na přípravu od A do Z s důrazem na kvalitu provedení a servírování na talíři. Načerpejte tipy do své kuchyně, ať se k vám hosté rádi vracejí i mimo tento výjimečný husí týden.

Obsah kurzu:

  • Paštika z husích jater  - různé typy servírovaní a příklady doplňků
  • Konfitovaná husí stehna, bramborové lokše, pečené jablko a kedlubnové zelí
  • Husí guláš se zelníky - tradiční i netradiční servírování
  • Bramborové lokše - sladké i slané varianty

      

Kdy? 1. října 2019

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 10:00 hod. a končíme okolo 15:30 hod.

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: klara.matejkova@makro.cz nebo makroakademie@makro.cz.


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 1.10. - 10:00

Konec 1.10. - 15:30

Cena (s DPH 21%)

2 999 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.