Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Techniky zpracování ryb

O kurzu

Na tomto workshopu se dozvíte informativní a interaktivní formou, jakými způsoby lze zpracovávat různé druhy mořských ryb. 

Zjistíte, jak s vybranými rybami správně zacházet, jak je filetovat a následně kvalitně tepelně upravit. Čeká vás kompletní příprava a naučení se filetování malých i velkých ryb. Na několika pokrmech si vyzkoušíte různé úpravy pro běžný restaurační provoz. Vše bude doplněno o vhodné doplňky a omáčky. U hotových pokrmů si uděláte jednoduchý, ale o to efektivnější food styling. 

      

​Kdy? 18. května 2021

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 10:00 hod. a končíme okolo 15:30 hod.

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: makroakademie@makro.cz


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 18.5. - 10:00

Konec 18.5. - 15:30

Cena (s DPH 21%)

1 999 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.