Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Workshop pro školní jídelny - vývary, omáčky a šťávy pod maso

Workshop pro školní jídelny - vývary, omáčky a šťávy pod maso

Prodej skončil!

Není skladem

Katalogové číslo: 141319

Podrobné informace

Začínáme od základů

Vývary, omáčky a šťávy pod maso - správné způsobypřípravy bez využívání konveniencí

Praktický kurz určený pro personál školních jídelen.

Dobrý, silný vývar, připravený z čerstvých surovin správnou technikou je základem pro další přípravu pokrmů. Bez vývaru se neobejdeme při přípravě polévek, některých omáček či šťáv pod maso. A právě omáčky a šťávy děti milují. Pojďte tedy začít od základů a naučte se pod vedením kuchařů MAKRO Akademie vtisknout omáčkám a šťávám jejich nezaměnitelnou chuť.

Kurz je pořádán v rámci projektu Zdravá školní jídelna a je pro účastníky ZDARMA. Kapacita kurzu je 40 osob.

Program

8:30 - registrace

9:00 - zahájení workshopu přednáškou

10:00 - praktické cvičení v kuchyni

12:00 - oběd

13:00 - praktické cvičení

15:30 - závěr workshopu

 

Kdy? 13. června 2019

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 9:00 hod. a končíme v 15:30 hod.

Kontaktní e-mail: makroakademie@makro.cz.