Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Workshop pro školní jídelny - vývary, omáčky a šťávy pod maso

Začínáme od základů

Vývary, omáčky a šťávy pod maso - správné způsoby přípravy bez využívání konveniencí

Praktický kurz určený pro personál školních jídelen.

Dobrý, silný vývar, připravený z čerstvých surovin správnou technikou je základem pro další přípravu pokrmů. Bez vývaru se neobejdeme při přípravě polévek, některých omáček či šťáv pod maso. A právě omáčky a šťávy děti milují. Pojďte tedy začít od základů a naučte se pod vedením kuchařů MAKRO Akademie vtisknout omáčkám a šťávám jejich nezaměnitelnou chuť.

PLATBA ZDE NA WEBU KARTOU NEBO V HOTOVOSTI NA MÍSTĚ V DEN KONÁNÍ WORKSHOPU, PO PŘEDCHOZÍ ZÁVAZNÉ REZERVACI NA E-MAILU: makroakademie@makro.cz

Program

8:30 - registrace

9:00 - zahájení workshopu přednáškou

10:00 - praktické cvičení v kuchyni

12:00 - oběd

13:00 - praktické cvičení

15:30 - závěr workshopu

 

Kdy? 10. září 2019

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 9:00 hod. a končíme v 15:30 hod.

Kontaktní e-mail: makroakademie@makro.cz.


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 10.9. - 09:00

Konec 10.9. - 15:30

Cena (s DPH 21%)

1 499 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.