Zvěřina s Přemkem Forejtem
Přemek Forejt
Restaurant Entreé - Šéfkuchař
O tom, že Přemek Forejt potěší i největší gurmány, není pochyb. Jeho zkušenosti podtrhává působení v londýnské restauraci L'Autre Pied, která se chlubí Michelinskou hvězdou, i spolupráce v brněnském restaurantu KOISHI zaměřeném na sushi a ryby, který získal 1. místo v roce 2013 dle Maurerova výběru GRAND RESTAURANT.
Ať si v restaurantu ENTREÉ necháte od tohoto šéfkuchaře připravit cokoli z nabízených pokrmů, můžete si být jisti, že Vás čeká nezapomenutelný gastronomický zážitek.
Nechte se u nás v MAKRO Akademii inspirovat pokrmy ze zvěřiny, které Přemek pojal po svém, jak je jeho zvykem a nahlédněte pod pokličku tohoto úspěšného šéfkuchaře. Na 3 pokrmech si vyzkoušíte různé přípravy kachního, jeleního a kančího masa, v podobách a s doplňky, které byste nečekali.
K jednotlivým pokrmům budete degustovat napárovaná vína od Davida Krále - trojnásobného sommeliera roku ČR a v současné době Head sommeliera MAKRO.
Kdy? 15. října 2020
Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5
V kolik začínáme? v 11:00 hod. a končíme okolo 15:30 hod.
Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.
Kontaktní email: makroakademie@makro.cz.