Úvodní stránka Kurzy pro profesionály Zvěřina s Přemkem Forejtem

Přemek Forejt

Restaurant Entreé - Šéfkuchař

O tom, že Přemek Forejt potěší i největší gurmány, není pochyb. Jeho zkušenosti podtrhává působení v londýnské restauraci L'Autre Pied, která se chlubí Michelinskou hvězdou, i spolupráce v brněnském restaurantu KOISHI zaměřeném na sushi a ryby, který získal 1. místo v roce 2013 dle Maurerova výběru GRAND RESTAURANT.

Ať si v restaurantu ENTREÉ necháte od tohoto šéfkuchaře připravit cokoli z nabízených pokrmů, můžete si být jisti, že Vás čeká nezapomenutelný gastronomický zážitek.

Nechte se u nás v MAKRO Akademii inspirovat pokrmy ze zvěřiny, které Přemek pojal po svém, jak je jeho zvykem a nahlédněte pod pokličku tohoto úspěšného šéfkuchaře. Na 3 pokrmech si vyzkoušíte různé přípravy kachního, jeleního a kančího masa, v podobách a s doplňky, které byste nečekali.

K jednotlivým pokrmům budete degustovat napárovaná vína od Davida Krále - trojnásobného sommeliera roku ČR a v současné době Head sommeliera MAKRO.

     

Kdy? 15. října 2020

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 11:00 hod. a končíme okolo 15:30 hod.

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: makroakademie@makro.cz.


Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100