Úvodní stránka Kurzy pro profesionály
Řadit podle:
Vybrat den

Kulinářský workshop s Přemkem Forejtem

KURZ VYPRODÁN ! Přemek Forejt Restaurant Entreé - Šéfkuchař Výjimečné pojetí RESTAURANTU ENTREÉ uvítá své hosty v ojedinělém prostoru otevřené kuchyně se živou zahradou. Přírodou se nechalo…

Rum: Nápoj námořníků i znalců

O kurzu Rum je v Česku jednoznačně nejoblíbenější kategorií destilátů a z jeho pomyslného trůnu jej nesvrhla ani současná ginová vlna. Pryč jsou nicméně doby, kdy hosté v barech…

Luštěniny ve školní jídelně - dle zásad projektu Zdravá školní jídelna

O kurzu Praktický kurz určený pro personál školních jídelen. Na jednotlivých stanovištích budou využívány různé formy luštěnin a výrobků z luštěnin do polévek, hlavních chodů, salátů, dezertů a…

Servis čaje v gastronomii 21.století

Zajímá Vás gastronomické odvětví, které postupně roste na úroveň barmanství, sommeliérství a baristiky? Chcete zjistit, jak tradiční čajovou kulturu prezentovat v moderním stylu? Jak pestrá a…

Maso a techniky jeho zpracování

O kurzu Na tomto workshopu se dozvíte informativní a interaktivní formou, jak pracovat s různými druhy a částmi masa. Zjistíte, jak s jednotlivými ingrediencemi správně zacházet a…

Gin: Od londýnské spodiny ke smetánce

O kurzu Gin je v současnosti velice módní záležitostí – jen za poslední tři roky vzniklo okolo tisícovky různých ginů. Vyznat se v této kategorii proto může být poněkud složité. Ne…