Úvodní stránka Kurzy pro profesionály
Řadit podle:
Vybrat den

Jednoduché kuchařské dezerty do restaurací

O kurzu Palačinka je skvělá věc, ale zákazníci v restauracích již vyžadují mnohem více. Chcete se naučit dělat osvědčené dezerty jinak? Připravili jsme kurz, na kterém si vyzkoušíte různé…

Vege podzim s Přemkem Forejtem

Přemek Forejt Restaurant Entreé - Šéfkuchař O tom, že Přemek Forejt potěší i největší gurmány, není pochyb. Jeho zkušenosti podtrhává působení v londýnské restauraci L'Autre Pied, která se…

Chutě korejské kuchyně

O kurzu Připravili jsme pro Vás další workshop ve spolupráci s rodinnou firmou ShinFood, která dováží do České Republiky potraviny z Jižní Koreje, Japonska a Číny. Právě na korejskou kuchyni je…

Zvěřina s Přemkem Forejtem

Přemek Forejt Restaurant Entreé - Šéfkuchař O tom, že Přemek Forejt potěší i největší gurmány, není pochyb. Jeho zkušenosti podtrhává působení v londýnské restauraci L'Autre Pied, která se…

Lovecká sezóna

O kurzu Na tomto workshopu vás naši kuchaři zasvětí do přípravy zvěřinových pokrmů, kde bude kladen zvláštní důraz na techniku přípravy a samotné servírování s vhodnými přílohami a doplňky.…

Techniky zpracování ryb

O kurzu Na tomto workshopu se dozvíte informativní a interaktivní formou, jakými způsoby lze zpracovávat různé druhy mořských ryb.  Zjistíte, jak s vybranými rybami správně zacházet, jak je…