Úvodní stránka Kurzy pro profesionály
Řadit podle:
Vybrat den

Sommeliérský kurz - Vína z Moravy, vína z Čech

O kurzu Na území České republiky se potkává vzácná kombinace několika faktorů, které vytvářejí optimální podmínky pro výrobu osobitých a nezaměnitelných vín. Teplé slunečné dny, chladnější noci,…

Neotřelé a svěží dresinky a saláty pro léto 2019

O kurzu Naše šéfkuchařka Vás interaktivní formou zasvětí do klasické i moderní přípravy salátů, nejen pro letní sezónu. Vše doplní praktickou ukázkou přípravy tradičních, ale i nepříliš známých…

Chutě korejské kuchyně

O kurzu Připravili jsme pro Vás další workshop ve spolupráci s rodinnou firmou ShinFood, která dováží do České Republiky potraviny z Jižní Koreje, Japonska a Číny. Právě na korejskou kuchyni je…

Jak na výtečné chutney, salsy a šťávy

O kurzu Pryč jsou doby hnědých "UHO omáček" používaných ke všemu a kupovaných dochucovadel v lahvích. Načerpejte tipy do své kuchyně, jak správně pracovat se šťávami, výpeky, jak…

Ryby a techniky jejich zpracování

O kurzu Na tomto workshopu se dozvíte informativní a interaktivní formou, jakými způsoby lze zpracovávat různé druhy ryb. Zjistíte, jak s vybranými rybami správně zacházet, v čem tkví plusy a…

Certifikovaný sommeliérský kurz WSET level 1

O kurzu Chcete-li vkročit do světa vín, kurz WSET Level 1 vám otevře dveře. WSET (Wine&Spirits Education Trust) poskytuje prvotřídní vzdělání v oblasti vín a lihovin již mnoho let.…