Úvodní stránka Kurzy pro profesionály
Řadit podle:
Vybrat den

Gin: Od londýnské spodiny ke smetánce

O kurzu Gin je v současnosti velice módní záležitostí – jen za poslední tři roky vzniklo okolo tisícovky různých ginů. Vyznat se v této kategorii proto může být poněkud složité. Ne…

Workshop pro školní jídelny - vývary, omáčky a šťávy pod maso

VYPRODÁNO! Začínáme od základů Vývary, omáčky a šťávy pod maso - správné způsoby přípravy bez využívání konveniencí Praktický kurz určený pro personál školních jídelen. Dobrý, silný vývar,…

Dezerty s Radkem Davidem

Radek David La Veranda Praha, Babiččina zahrada a The Bistro Radek David začal jako brigádník v hotelu Hilton. Dnes, o 25 let později, je Executive chefem a mentorem kuchařů ve 3 restauracích v…

Originální kuchyně Honzy Punčocháře

Jan Punčochář Restaurace U Matěje Honza Punčochář odešel ze známé restaurace Grand Cru kvůli jedinému důvodu - a tím byl jeho sen mít svůj vlastní podník, stoprocentně na vlastní triko. Zaměřuje…

Omáčky a šťávy dle české klasiky

O kurzu Omáčky a šťávy dle české klasiky V Česku jsou omáčky a šťávy nepochybně nejoblíbenější součástí obědů i večeří. Přijďte k nám na kurz naučit se ovládat metodiku a vychucování omáček i…

Servis čaje v gastronomii 21.století

O kurzu Zajímá Vás gastronomické odvětví, které postupně roste na úroveň barmanství, sommeliérství a baristiky? Chcete zjistit, jak tradiční čajovou kulturu prezentovat v moderním stylu? Jak…