Úvodní stránka Kurzy pro profesionály
Řadit podle:
Vybrat den

Sommelierský kurz - Francie

O kurzu Pro milovníky vína je Francie zemí zaslíbenou. Dlouholetá tradice pěstování révy vinné se odráží v bohatých zkušenostech a vědomostech francouzských vinařů, které více než úspěšně zúročují…

Servis čaje v gastronomii 21.století

O kurzu Zajímá Vás gastronomické odvětví, které postupně roste na úroveň barmanství, sommeliérství a baristiky? Chcete zjistit, jak tradiční čajovou kulturu prezentovat v moderním stylu? Jak…

Maso a techniky jeho zpracování

O kurzu Na tomto workshopu se dozvíte informativní a interaktivní formou, jak pracovat s různými druhy a částmi masa. Zjistíte, jak s jednotlivými ingrediencemi správně zacházet a…

Baristický kurz - Příprava espressa

O kurzu Zasvětíme Vás do historie kávy, poznáte oblasti jejího pěstování, naučíte se obsluhovat kávovar i kávomlýnek. Zaměříme se na espresso a jeho přípravu, nabídku a servis. Poznáte rozličné…

Sommeliérský kurz - Vína z Moravy, vína z Čech

O kurzu Na území České republiky se potkává vzácná kombinace několika faktorů, které vytvářejí optimální podmínky pro výrobu osobitých a nezaměnitelných vín. Teplé slunečné dny, chladnější noci,…

Alternativní příprava kávy

O kurzu Zajímá Vás, jak správně používat chemex, aeropress, hario nebo legendární vacuum pot? Ukážeme si široké možnosti přípravy filtrované kávy včetně alternativních a módních způsobů. Naučíte se…