Úvodní stránka Kurzy pro veřejnost Kulinářský kurz - Burgery a jejich grilování

V tomto kurzu se seznámíte nejen jak správně vybrat mleté maso na přípravu burgerů z jatečních zvířat a drůbeže, ale i se složením  vegetariánských burgerů. 
Nedílnou součástí kurzu je I opékání burgerů na grilu, jak plynovém, elektrickém, tak I na živém uhlí, popřípadě i na pánvi. Sami si připravíte různé doplňky k servírování burgerů.

 

Připravíme si:
 

  • Pečení bulky na hamburgery
  • Příprava, mletí a porcování  masa
  • Vegetariánské verze burgerů
  • Doplňky k burgerům
  • Příkladné grilování na dřevěném uhlí, plynovém grilu a jiné způsoby možné přípravy
 

Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.


Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100