Úvodní stránka Kurzy pro veřejnost Kulinářský kurz - Grilování I.

Naši šéfkuchaři vám na kurzu vysvětlí rozdíl v grilování na dřevěném uhlí, na plynovém nebo tálovém grilu a jak využít přímé či nepřímé teplo při konkrétní tepelné úpravě. Součástí kurzu je i příprava vhodných a rychlých příloh.

 

Připravíme si:

  • flank steak s lilkovým pyré
  • grilovaná vepřová žebírka s ananasovomangovým chutney a pečenými brambory
  • hanger steak s guacamole a trhanými saláty s citronovou emulzí
  • grilované české ovoce se smetanovomedovým dipem

Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.

Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100