Úvodní stránka Kurzy pro veřejnost Kulinářský kurz - Lovecká sezóna II.

Naši šéfkuchaři Vás interaktivní formou zasvětí do přípravy zvěřinových pokrmů, kde bude kladen zvláštní důraz na techniku přípravy a samotné servírování na talířích. Získané zkušenosti budete moci uplatnit ve svých provozech. Pokrmy jsou připraveny tak, aby splnily nákladové limity běžné restaurace. Všichni účastníci kurzu obdrží certifikát společně s kalkulacemi připravovaných pokrmů.
 

Připravíme si:

  • Pečené holubí prsíčko s opečeným jelítkem, závinem s červenou řepou a přírodní šťávou
  • Sous vide mufl oní kýtu s rajskou omáčkou, opečenými škubánky a špenátem
  • Divokou kachnu pečenou na zelenině a sušeném ovoci s tuřínovým pyré
  • Vanilkový krém karamel s ostružinami, griliášem a šlehačkou
     

Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.


Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100