Úvodní stránka Kurzy pro veřejnost Letní grilování a degustace šumivých vín

O kurzu

Zajímavým kulinářským letním podvečerem vás provedou kuchaři makro akademie. Společně si připravíte různé steaky na grilu a získáte inspiraci na letní saláty a dresinky, jak je dělat jinak, než doposud a čím je doplnit.

Zaměříme se na výběr mas, jejich přípravu a krájení, stupně propečení a samotné grilování i dochucení.

K vylepšení kulinářského zážitku Vás sommeliér seznámí se světem, kde se snoubí šumivé víno s chutí a vůní připravovaných pokrmů a představí vám šumivá vína, která by v létě neměla chybět na vašich stolech, protože ty k létu prostě neodmyslitelně patří.


 

Kde? terasa makro akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 17:00 hod. a končíme okolo 20:30 hod.

 

Na kurz se můžete registrovat do vyprodání míst. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: makroakademie@makro.cz.


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 16.6. - 17:00

Konec 16.6. - 20:30

Cena (s DPH 21%)

3 000 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.