Úvodní stránka Kurzy pro veřejnost Letní vaření s Markem Raditschem

Marek Raditsch

Kampa Group Restaurant

Marek Raditsch se v oboru gastronomie pohybuje už více jak 2 desítky let. Coby šéfkuchař sbíral své zkušenosti v různých koutech celého světa. Stal se členem a prezidentem české sekce mezinárodní poroty nejprestižnější kuchařské světové soutěže Bocuse d´Or. Znáte ho také z televizních obrazovek, jakožto porotce kuchařské soutěže Master Chef. Nyní máte možnost poznat ho osobně v tom, v čem je nejlepší.

O kurzu

Nechte se inspirovat Markovým gastronomickým uměním u nás v MAKRO Akademii a uvařte si společně 4chodové menu.

 

  • Salát s vodním melounem, cherry rajčaty a sýrem Feta
  • Tygří krevety v česnekovo - zázvorové omáčce
  • Jehněčí kebab s okurkovou rajtou
  • Panna Cotta z černého rybízu a ricotty

    

Kdy? 20. června 2019

Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 17:00 hod. a končíme okolo 20:30 hod.

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: klara.matyskova@makro.cz nebo lucie.kuncova@makro.cz.

 

 

 


Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100