Předvánoční večeře s Přemkem Forejtem
Přemek Forejt
Restaurant Entreé - Šéfkuchař
O tom, že Přemek Forejt potěší i největší gurmány, není pochyb. Jeho zkušenosti podtrhává působení v londýnské restauraci L'Autre Pied, která se chlubí Michelinskou hvězdou, i spolupráce v brněnském restaurantu KOISHI zaměřeném na sushi a ryby, který získal 1. místo v roce 2013 dle Maurerova výběru GRAND RESTAURANT.
Ať si v restaurantu ENTREÉ necháte od tohoto šéfkuchaře připravit cokoli z nabízených pokrmů, můžete si být jisti, že Vás čeká nezapomenutelný gastronomický zážitek.
Přijďte si k nám do MAKRO Akademie uvařit společně s Přemkem jeho 3-chodové menu s vánoční tématikou ještě dříve, než vypukne předvánoční shon a nechte se jím inspirovat třeba právě pro vaší štědrovečerní večeři.
K jednotlivým pokrmům nebudou chybět napárovaná vína od Davida Krále - trojnásobného sommeliéra roku ČR a v současné době Head sommeliéra MAKRO.
Kdy? 26. listopadu 2020
Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5
V kolik začínáme? v 17:00 hod. a končíme okolo 20:30 hod.
Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.
Kontaktní email: makroakademie@makro.cz.