Úvodní stránka Kurzy pro veřejnost Servis čaje v gastronomii 21.století

O kurzu

Zajímá Vás gastronomické odvětví, které postupně roste na úroveň barmanství, sommeliérství a baristiky? Chcete zjistit, jak tradiční čajovou kulturu prezentovat v moderním stylu?

Jak pestrá a kreativní tato odbornost je, Vám ukáže Jiří Boháč - historicky první vedoucí nově vzniklé čajové sekce Czech Teatenders pod Českou barmanskou asociací, zabývající se rozvojem čajové kultury. Jiří zahořel láskou k čaji již před 17 lety a stal se prvním lektorem pro ČR ve vzdělávání o čaji.

Kromě základní botaniky čaje, jeho optimální přípravy a následného servisu se také můžete těšit na:

* tasting - pravidla degustace, různorodost, autentičnost
* pairing - nealko párování, využití přirozených aperitivních i digestivních vlastností čaje
* mixology - kreativita v míšených nápojích

 

Kde? makro akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 16:00 hod. Workshop ukončíme okolo 20:30 hod.

 

Na kurz se můžete registrovat na webu nejpozději týden před začátkem. Počet míst je omezen.

Kontaktní email: makroakademie@makro.cz


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 8.3. - 16:00

Konec 8.3. - 20:30

Cena (s DPH 21%)

2 500 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.