Vytříbené letní menu Přemka Forejta
Přemek Forejt
Restaurant Entreé - Šéfkuchař
O tom, že Přemek Forejt potěší i největší gurmány, není pochyb. Jeho zkušenosti podtrhává působení v londýnské restauraci L'Autre Pied, která se chlubí Michelinskou hvězdou, i spolupráce v brněnském restaurantu KOISHI zaměřeném na sushi a ryby, který získal 1. místo v roce 2013 dle Maurerova výběru GRAND RESTAURANT.
Ať si v restaurantu ENTREÉ necháte od tohoto šéfkuchaře připravit cokoli z nabízených pokrmů, můžete si být jisti, že Vás čeká nezapomenutelný gastronomický zážitek.
Přijďte si k nám do MAKRO Akademie uvařit společně s Přemkem 3-chodové letní menu, které Přemek sestaví přímo pro vás. Představí vám také několik výjimečných surovin, na které nedá dopustit a vy tak můžete nahlédnout pod pokličku jeho kulinářského umění.
K jednotlivým pokrmům nebudou chybět napárovaná vína od Davida Krále - trojnásobného sommeliéra roku ČR a v současné době Head sommeliéra MAKRO.
Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5
V kolik začínáme? v 17:00 hod. a končíme okolo 20:30 hod.
Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.
Kontaktní email: makroakademie@makro.cz.
Varianta
Začátek 9.6. - 17:00
Konec 9.6. - 20:30
Cena (s DPH 21%)
4 900 Kč
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.