Úvodní stránka Kurzy Humr, mušle a tataráky z ryb

V tomto kurzu se dozvíte informativní a interaktivní formou, jakými způsoby lze zpracovávat humra, jak na Bisque, jak zpracovávat mušle, a také si připravíme několik tataráků z ryb.

U hotových pokrmů si uděláte jednoduchý, ale o to efektivnější plating.

Kurzu se zúčastní i destinační kapitán oddělení ryb, Jakub Horák, tedy ten nejpovolanější v daném tématu, který přispěje svými znalostmi a zkušenostmi z jiného úhlu pohledu, než toho kuchařského. Věříme, že jeho přítomnost bude pro účastníky ještě větším přínosem.

      

Kdy? 21.3.2023

Kde? makro akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

V kolik začínáme? v 17:00 hod. a končíme okolo 21:00 hod.

 

Většinu pokrmů si pod vedením našeho kuchařského týmu sami připravíte, některé další budete mít příležitost odegustovat.

Na kurz se můžete registrovat na webu. Počet míst je omezen.

Pro uplatnění voucheru nás, prosím, kontaktujte na níže uvedený email.

Kontaktní email: makroakademie@makro.cz, jan.gavenda@makro.cz


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 21.3. - 17:00

Konec 21.3. - 21:30

Vaše cena (s DPH 21%)

2 500 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.