Jan Horký "Moderní studená kuchyně"
Honza Horký
"Gastronomie je kultura národa a já se tu kulturu snažím rozvíjet a předávat další generaci, aby se zachovala"
- 2 * kuchař roku
- Absolvent kurzu Francouzské gastronomie na škole Paula Bocuse
- 7 místo na Global Chef v Abú Dabí
- Dlouholetý kapitán národního týmu AKC
- 3 místo a Internatinal catering cup v Lyonu
Kurz moderní studené kuchyně
Předkrmy, saláty a malé pokrmy
Připravíme si několik studených předkrmů a vhodných pokrmů na studený bufet. Správné techniky při přípravy a kombinace surovin. Inspirace na bufety, bankety a talířové předkrmy.
Finger Food:
Srdíčka z římského salátu s křenovou pěnou, smažená kuřecí srdíčka
Marinovaná okurka v limetce, pyré z cizrny s koriandru
Tataráky:
Kombinace hovězího masa s dýní s pečenou bylinkovou oplatkou
Vegetariánský s rýžovým octem a chilli v bílé ředkvičce
Tatarák z kedlubny a lososa s koprovou emulzí
Saláty a dresinky:
Salát z okurky, bílé ředkve, rybí omáčka a sriracha.
Pečená jablka s frisée salátem, malinový dresink
A jako bonus:
Paštika mrkvovým pyré a čokoládou
Uzený hovězí jazyk s grilovanou krevetou, dýně, křen
Kdy: 25.5.2023, od 17:00 do cca 21:30
Kde: makeo akademie, Jeremiášova 1249/7, Praha 5, 155 00 Czech Republic
Cena: 3500 Kč
Kontakt v případě dotazů: jan.gavenda@makro.cz
Varianta
Začátek 25.5. - 17:00
Konec 25.5. - 21:30
Vaše cena (s DPH 21%)
3 500 Kč
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.