Úvodní stránka Kurzy Jan Horký "Moderní studená kuchyně"

Honza Horký

"Gastronomie je kultura národa a já se tu kulturu snažím rozvíjet a předávat další generaci, aby se zachovala"

  • 2 * kuchař roku
  • Absolvent kurzu Francouzské gastronomie na škole Paula Bocuse
  • 7 místo na Global Chef v Abú Dabí
  • Dlouholetý kapitán národního týmu AKC
  • 3 místo a Internatinal catering cup v Lyonu

Kurz moderní studené kuchyně

Předkrmy, saláty a malé pokrmy
Připravíme si několik studených předkrmů a vhodných pokrmů na studený bufet. Správné techniky při přípravy a kombinace surovin. Inspirace na bufety, bankety a talířové předkrmy.

Finger Food:

Srdíčka z římského salátu s křenovou pěnou, smažená kuřecí srdíčka

Marinovaná okurka v limetce, pyré z cizrny s koriandru


Tataráky: 

Kombinace hovězího masa s dýní s pečenou bylinkovou oplatkou  

Vegetariánský s rýžovým octem a chilli v bílé ředkvičce

Tatarák z kedlubny a lososa s koprovou emulzí


Saláty a dresinky:

Salát z okurky, bílé ředkve, rybí omáčka a sriracha.

Pečená jablka s frisée salátem, malinový dresink

A jako bonus:

Paštika mrkvovým pyré a čokoládou

Uzený hovězí jazyk s grilovanou krevetou, dýně, křen


Kdy: 25.5.2023, od 17:00 do cca 21:30

Kde: makeo akademie, Jeremiášova 1249/7, Praha 5, 155 00 Czech Republic

Cena: 3500 Kč

Kontakt v případě dotazů: jan.gavenda@makro.cz

  •  

 

 


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 25.5. - 17:00

Konec 25.5. - 21:30

Vaše cena (s DPH 21%)

3 500 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.