Luštěniny ve školní jídelně
Praktický kurz určený pro personál školních jídelen. Na jednotlivých stanovištích budou využívány různé formy luštěnin a výrobků z luštěnin do polévek, hlavních chodů, salátů, dezertů a pomazánek. Veškeré pokrmy budou připraveny bez použití dochucovadel. Bude ukázána správná kombinace, aby byla zvýšena využitelnost živin. Pro dětské strávníky by měly mít i tyto pokrmy atraktivní vzhled. Kurz je sestaven pod garancí odborníků Státního zdravotního ústavu, kteří povedou zahajující přednášku a po celou dobu budou přítomni konzultacím, následovat bude trénink v kuchyni pod vedením kuchařů makro akademie.
Program
9:30 - registrace
10:00 - zahájení workshopu přednáškou
11:00 - praktické cvičení v kuchyni
12:30 - oběd
13:00 - praktické cvičení
15:30 - závěr workshopu
Kdy? 19.4.2023
Kde? makro akademie, Jeremiášova 7, Praha 5
V kolik začínáme? v 10:00 hod. a končíme v 15:30 hod.
Kontaktní email:
Alexandra Košťálová, ak@czechgastronomy.cz
Jan Gavenda, jan.gavenda@makro.cz
Varianta
Začátek 19.4. - 10:00
Konec 19.4. - 16:30
Vaše cena (s DPH 21%)
2 400 Kč
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.