Úvodní stránka Kurzy Restaurační dezerty s Vladem Rasnyym

VLAD RYASNYY

cukrářský nadšenec, experimentátor a v neustálý hledač perfekcionismu.

Během svého studia oboru gastronomie na hotelové škole v pražském Bráníku si prošel nemalým množstvím soutěží a různými praxemi v známých pražských podnicích. Díky umístění na předních místech se dostal do Juniorského národní týmu České republiky a prezentoval ČR na světových soutěží v gastronomií. Zúčastnil se cukrářských kurzů různě po Evropě a získal zkušenosti, které si nejvíce cení a nyní je aplikuje podle své představy a vytváří své vlastní receptury.

V České Republice nejdříve sbíral zkušenosti u italského šéfcukráře Daniele Combi v podniku La Bottega a nadále La Cucina.

Pracoval jako zástupce šéfa Ivety Fabešové v podniku IF Café a působil zároveň jako cukrářský lektor v cukrářské akademií IPPA kde i asistoval cukrářským mistrům z celého světa.

Nyní Vlad je lektorem v cukrářské akademií HF Pastry Academy od Heleny Fleglové a spolu-zakladatel projektu Sugar Life, který se zaměřuje výrobu gurmánských sladkostí typu džemy, karamely, nugáty, spready a makronky. 

CO si připravíme:

Baba s jasmínovým čajem, hruškou a japonským citrusem yuzu
Hořká a blond čokoláda, tonka boby a sůl 
Pečený cheesecake, beurre noisette a ovoce 

Kde: makro akdademie, Jeremiášova 1249/7, Praha 5, 155 00 Czech Republic

Kdy: 20.4. od 17:00, konec cca 21:00

Počet míst je omezen.

www.akademie.makro.cz

Pro uplatnění voucheru nás, prosím, kontaktujte na níže uvedený email.

Kontaktní email: makroakademie@makro.cz, jan.gavenda@makro.cz

 


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 18.4. - 17:00

Konec 18.4. - 21:00

Vaše cena (s DPH 21%)

3 500 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.