Úvodní stránka Kurzy Ryby a jejich využití v institucionálním stravování

Praktický seminář pro personál nejen školních jídelen zaměřený na zvládnutí kulinářských technik  zbožíznalství, výživové hodnoty a spoustu dalšího...

Hlavním tématem jsou ryby a jejich využití v v institucionálním stravování

Během semináře představíme a bude po dobu semináře s Vámi v kuchyni speciální host, který představí portfolio ryb z nabídky makro a poradí s jejich možnostmi použití.

Nedílnou součástí praktického semináře bude příprava pokrmů a servis.

Seminář je součástí projektu Máme to na talíři a není nám to jedno.

Program:

8:30 - registrace

9:00 - zahájení workshopu přednáškou

10:00 - praktické cvičení v kuchyni

12:00 - oběd

13:00 - praktické cvičení

15:00 - závěr workshopu

 

Kde? makro akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

Kdy? 7.2.2023 v 9:00 hod. a končíme v 15:00 hod.

Seminář je možné platit na místě v den konání hotově nebo kartou. Své místo si rezervujte na e-mailu: makroakademie@makro.cz, jan.gavenda@makro.cz


Není vypsán konkrétní termín
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte:

makroakademie@makro.cz

226 777 100