Ryby a jejich využití v institucionálním stravování
Praktický seminář pro personál nejen školních jídelen zaměřený na zvládnutí kulinářských technik zbožíznalství, výživové hodnoty a spoustu dalšího...
Hlavním tématem jsou ryby a jejich využití v v institucionálním stravování
Během semináře představíme a bude po dobu semináře s Vámi v kuchyni speciální host, který představí portfolio ryb z nabídky makro a poradí s jejich možnostmi použití.
Nedílnou součástí praktického semináře bude příprava pokrmů a servis.
Seminář je součástí projektu Máme to na talíři a není nám to jedno.
Program:
8:30 - registrace
9:00 - zahájení workshopu přednáškou
10:00 - praktické cvičení v kuchyni
12:00 - oběd
13:00 - praktické cvičení
15:00 - závěr workshopu
Kde? makro akademie, Jeremiášova 7, Praha 5
Kdy? 7.2.2023 v 9:00 hod. a končíme v 15:00 hod.
Seminář je možné platit na místě v den konání hotově nebo kartou. Své místo si rezervujte na e-mailu: makroakademie@makro.cz, jan.gavenda@makro.cz