Ryby v italské kuchyni s Tomášem Černým
Ryby v italské kuchyni s Tomášem Černým
Tomáš se vyučil kuchařem v Praze ve známém hotelu Ambassador, aby taky ne, když od malička rád jedl a pokoušel se vařit už od dětství. Ve svém profesním životě pak měl velké štěstí na lidi, kteří ho vedli, učili a inspirovali. Ať už jde o charismatického Vito Mollicu (první šéfkuchař Hotelu Four Seasons v Praze, který nemalým dílem přispěl k získání michelinské hvězdy pro restauraci Allegro) nebo restauratéra Riccarda Lucqueho, který mu s důvěrou svěřil vedení kuchyně v restauraci La Finestra in Cucina. Z Finestry, kde Tomáš působil od prvního dne, se za sedm let stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v Praze.
Tomáš mimo jiné velmi rád vede školy vaření a učí vařit jak nadšence, tak profesionály. Sám se ve svém oboru neustále vzdělává, zkušenosti sbíral na zahraničních stážích a školách vaření, např. v restauraci Il Piastrino v italském Pennabili nebo v Landhaus Bacher v rakouském Wachau. Cenná byla pro jeho profesní rozvoj také blízká spolupráce a přátelství s úspěšnými šéfkuchaři a držiteli michelinských hvězd jako jsou Stefano Ciotti, Lucco Pompili, Moreno Cedroni, Chris Arkadieff či Riccardo Agostini.
Kdy: 13.6.2023, od 17:00 do cca 21:30
Kde: makeo akademie, Jeremiášova 1249/7, Praha 5, 155 00 Czech Republic
Cena: 3500 Kč
Kontakt v případě dotazů: jan.gavenda@makro.cz
Varianta
Začátek 13.6. - 17:00
Konec 13.6. - 21:00
Vaše cena (s DPH 21%)
3 500 Kč
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.