Úvodní stránka Kurzy Sous - Vide úpravy zeleniny a mas

Vaření metodou sous-vide - vaření v nízkých teplotách

 

Během kurzu budeme pracovat s různými vakuovacími stroji a stroji na sous-vide od různých výrobců. Podíváme se na všechny jejich výhody i nevýhody.

Ukážeme si, jak sous-vide bezpečně a hlavně efektivně používat, tak aby ulehčilo kuchyni a přidalo na chuti pokrmům. Na vybraných pokrmech si ukážeme a vyzkoušíme výtěžnosti, kvalitu zpracovaných ingrediencí a také, na co všechno ostatní se dá metoda sous-vide uplatnit.

V přípravě se zaměříme zejména na zeleninu a  maso,.

Vše si společně uvaříme a naservírujeme do hotových ucelených pokrmů se zaměřením na core temperature všech používaných ingrediencí.

 

Kde? makro akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

Kdy? 9.2.2023

V kolik začínáme? v 17:00 hod. a končíme okolo 10:30 hod.

 

Na kurz se můžete registrovat na webu nejpozději týden před. Počet míst je omezen.

Pro uplatnění voucheru nás, prosím, kontaktujte na níže uvedený email.

Kontaktní email: makroakademie@makro.cz, jan.gavenda@makro.cz


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 9.2. - 17:00

Konec 9.2. - 21:00

Vaše cena (s DPH 21%)

2 500 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.