Sous - Vide úpravy zeleniny a mas
Vaření metodou sous-vide - vaření v nízkých teplotách
Během kurzu budeme pracovat s různými vakuovacími stroji a stroji na sous-vide od různých výrobců. Podíváme se na všechny jejich výhody i nevýhody.
Ukážeme si, jak sous-vide bezpečně a hlavně efektivně používat, tak aby ulehčilo kuchyni a přidalo na chuti pokrmům. Na vybraných pokrmech si ukážeme a vyzkoušíme výtěžnosti, kvalitu zpracovaných ingrediencí a také, na co všechno ostatní se dá metoda sous-vide uplatnit.
V přípravě se zaměříme zejména na zeleninu a maso,.
Vše si společně uvaříme a naservírujeme do hotových ucelených pokrmů se zaměřením na core temperature všech používaných ingrediencí.
Kde? makro akademie, Jeremiášova 7, Praha 5
Kdy? 9.2.2023
V kolik začínáme? v 17:00 hod. a končíme okolo 10:30 hod.
Na kurz se můžete registrovat na webu nejpozději týden před. Počet míst je omezen.
Pro uplatnění voucheru nás, prosím, kontaktujte na níže uvedený email.
Kontaktní email: makroakademie@makro.cz, jan.gavenda@makro.cz
Varianta
Začátek 9.2. - 17:00
Konec 9.2. - 21:00
Vaše cena (s DPH 21%)
2 500 Kč
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.