Studená kuchyně s Radkem Davidem
Radek David
začal jako brigádník v hotelu Hilton. Dnes, o 25 let později, je Executive chefem a mentorem kuchařů ve 3 restauracích v ČR a 7 restauracích na Ukrajině. Mezitím získával zkušenosti např. v hotelu Adria Praha, v Alcronu, v restauraci Kampa Park, v Radisson SAS Alcron a dalších. Radek každoročně vyráží na několik stáží do zahraničí, aby mohl objevovat nové trendy ve světě.
Jedno z mott, kterým se Radek David řídí je: "Nic se nesmí uspěchat, kvalita chce svůj čas." A to přesně vystihuje cukrařinu, jako takovou.
O kurzu
Využijte možnost si přijít k nám do makro akademie připravit pokrmy studené kuchyně společně s Radkem Davidem a nahlédnout tak pod ruce mistra ve svém oboru.
-
Kdy? 28.2.2023
Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5
V kolik začínáme? v 17:00 hod. a končíme okolo 21:30 hod.
KURZ STUDENÉ KUCHYNĚ
Losos 36 °C, pečená červená řepa, uzená zakysaná smetana a želé z řepy.
Chřest a hummus s bílým jogurtem, lehce sušená malá rajčata a pražené lískové ořechy.
Hovězí tatarák, lanýžová majonéza a uzený žloutek.
Ceviche z pražmy, koriandr, limetka, malá rajčata a chilli.
Co se naučíte:
Marinovat ryby za studena
Sušit malá rajčata
Sous-vide
Používání agaru
Příprava želé
Udit zakysanou smetanu a žloutky
Připravovat majonézu
Servírovat jídla
Krájecí techniky
Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.
www.akademie.makro.cz
Pro uplatnění voucheru nás, prosím, kontaktujte na níže uvedený email.
Kontaktní email: makroakademie@makro.cz, jan.gavenda@makro.cz
Varianta
Začátek 28.2. - 17:00
Konec 28.2. - 21:00
Vaše cena (s DPH 21%)
3 500 Kč
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.