Úvodní stránka Kurzy Studená kuchyně s Radkem Davidem

Radek David

začal jako brigádník v hotelu Hilton. Dnes, o 25 let později, je Executive chefem a mentorem kuchařů ve 3 restauracích v ČR a 7 restauracích na Ukrajině. Mezitím získával zkušenosti např. v hotelu Adria Praha, v Alcronu, v restauraci Kampa Park, v Radisson SAS Alcron a dalších. Radek každoročně vyráží na několik stáží do zahraničí, aby mohl objevovat nové trendy ve světě. 

Jedno z mott, kterým se Radek David řídí je: "Nic se nesmí uspěchat, kvalita chce svůj čas." A to přesně vystihuje cukrařinu, jako takovou.

O kurzu

Využijte možnost si přijít k nám do makro akademie připravit pokrmy studené kuchyně společně s Radkem Davidem a nahlédnout tak pod ruce mistra ve svém oboru.

  

  •    Kdy? 28.2.2023

   Kde? MAKRO Akademie, Jeremiášova 7, Praha 5

   V kolik začínáme? v 17:00 hod. a končíme okolo 21:30 hod.

 

 

KURZ STUDENÉ KUCHYNĚ

Losos 36 °C, pečená červená řepa, uzená zakysaná smetana a želé z řepy. 

Chřest a hummus s bílým jogurtem, lehce sušená malá rajčata a pražené lískové ořechy.

Hovězí tatarák, lanýžová majonéza a uzený žloutek.

Ceviche z pražmy, koriandr, limetka, malá rajčata a chilli.

 

 

Co se naučíte:

Marinovat ryby za studena

Sušit malá rajčata

Sous-vide

Používání agaru

Příprava želé

Udit zakysanou smetanu a žloutky

Připravovat majonézu

Servírovat jídla

Krájecí techniky

 

Na workshop se můžete registrovat na webu nejpozději týden před kurzem. Počet míst je omezen.

www.akademie.makro.cz

Pro uplatnění voucheru nás, prosím, kontaktujte na níže uvedený email.

Kontaktní email: makroakademie@makro.cz, jan.gavenda@makro.cz


Varianta
Kurz otevřen

Začátek 28.2. - 17:00

Konec 28.2. - 21:00

Vaše cena (s DPH 21%)

3 500 Kč

+

Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.