Všechny jaké kurzy u nás v makro akademii nabízíme?

AI v gastru – praktické triky a postupy pro restaurace

Lektor: Tomáš Pospíchal

Tomáš "Vilík" Pospíchal – Váš průvodce velmi chytrou restaurací

Číst více o kurzu
Kurz otevřen, zbývá 25 volných míst.
Datum
Úterý 24. 2. 2026 10.00–13.00
2 500
s DPH 21 %
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Cena kurzu zahrnuje:

Využijte umělou inteligenci k efektivnějšímu provozu restaurace! Tento praktický kurz vám ukáže, jak AI zjednodušuje každodenní chod podniku – od správy recenzí, marketingovému obsahu, snadnějšímu náboru, optimalizaci menu, kalkulačních listů, ekonomické analýzy až po přilákání nových hostů.

Kurz je určen především pro majitele, manažery a další zaměstnance v gastru, kteří si chtějí díky AI zefektivnit svoje denní činnosti.

Tento kurz vám prokazatelně ušetří čas, sníží náklady, zvýší tržby. Naučíte se pracovat s technologiemi, které pomáhají nejlepším gastro podnikům růst. Jako manažer budete zásadně efektivnější

Popis kurzu:

  • Praktické tipy, které můžete ihned aplikovat v provozu
  • Úsporu času a nákladů díky chytrým technologiím
  • Porozumění tomu, čím se generace od sebe liší
  • Větší konkurenceschopnost – osvědčené AI strategie z praxe
  • Efektivnější marketing a správu recenzí pomocí AI
  • Kde získat nové perspektivní zaměstnance
  • AI v náboru – jak napsat lepší inzerát a zrychlit výběr uchazečů
  • AI v marketingu – generování obsahu, odpovědi na recenze, personalizovaná reklama
  • SEO a SWOT analýza vašeho podniku – jak optimalizovat online viditelnost
  • Využití AI pro tvorbu scénářů videí a příspěvků na sociální sítě
  • Prediktivní analýzy – optimalizace cen a nabídky jídel
  • AI v náboru – od psaní inzerátů po výběr kandidátů
  • Jak zadávat úkoly, delegovat a řídit výkon s ohledem na generační problém
  • Personalizovaný marketing – AI v reklamě, správě recenzí a sociálních sítích
  • Jak tyto principy aplikovat i ve vztahu k zákazníkovi
  • Využití AI při tvorbě příspěvků na sociální sítě a scénářů pro krátká videa
  • Využití ChatGPT v gastronomii – kde a jak ho začít používat
  • Jak vytvořit gastro kalendář a efektivní kampaně pro přilákání zákazníků a další tipy a triky
  • Oběd a nealko nápoje

Reference

Prostory a služby makro akademie pozdvihnou event na vyšší úroveň, a proto je jistě plánujeme využívat do budoucna.
Jana Petruška
Dopoledne proběhla pracovní část a po obědě probíhal kurz kulinaření. Lidé byli rozděleni do tří skupin a postupně se všichni vystřídali na třech stanovištích – příprava předkrmu, hlavního chodu a dezertu s baristou. Na konci proběhlo vyhodnocení a ocenění nejlepších. Akce měla velký úspěch.
Silvie Filová
Prostory akademie jsou velmi profesionální a podle mě patří mezi nejlepší v ČR. Je to mimořádné kulinářské vzdělávací centrum, které má velkou flexibilitu. Skvělá je také komunikace s personálem, který před akcí se připraví vždy scénář, jenž je realizován do posledního detailu.“
Zdeněk Hladík
Prostory makro akademie jsou čisté, skvěle zařízené, výborně odhlučněné a variabilní. Nejdůležitějším prvkem je však personál, který je neuvěřitelně vstřícný a profesionální. Jsem ráda, že mohu s makro akademií spolupracovat!“
JUDr. Pavlína Megová, MBA, LL.M