Chcete se zdokonalit v technikách a kulinářském umění? Vzdělávejte se u špiček v oboru. 

Hledáte něco konkrétního?

Aktuální nabídka kurzů (10)

Moderní zpracování sladkovodních ryb s Martinem Makovičkou

Moderní zpracování sladkovodních ryb s Martinem Makovičkou

Od ouška až po ocásek s Dominikem Unčovským vol. 2 / Bistrotétka Valachy Zlín

Od ouška až po ocásek s Dominikem Unčovským vol. 2 / Bistrotétka Valachy Zlín

Pro velký úspěch, Steaková úprava a techniky přípravy mas s Dominikem Unčovským

Pro velký úspěch, Steaková úprava a techniky přípravy mas s Dominikem Unčovským

Tomáš Černý a jeho úpravy mořských ryb

Tomáš Černý a jeho úpravy mořských ryb

Sous Vide tradičně i netradičně s Jitkou Ulihrachovou

Sous Vide tradičně i netradičně s Jitkou Ulihrachovou

Zelenina tak jak ji neznáte s Dominikem Unčovským

Zelenina tak jak ji neznáte s Dominikem Unčovským

Autentická korejská kuchyně

Autentická korejská kuchyně

Jubilejní 10. ročník Chefs' dinner

Jubilejní 10. ročník Chefs' dinner

Vietnamská kuchyně s Kevinem Ngu - jiného ražení

Vietnamská kuchyně s Kevinem Ngu - jiného ražení

Jak na čokoládu s Vladem Ryasnyym

Jak na čokoládu s Vladem Ryasnyym

Jaké kurzy u nás v makro akademii nabízíme?

Připravte se na cestu do světa chutí, technik a kulinářského umění pod vedením mistrů svého oboru.


Kulinářské kurzyObjevíte a sami si vyzkoušíte různé techniky zpracování masa, ryb a zeleniny. Představíme si světové kuchyně, umění cukrařiny, kvalitní servírování a mnoho dalšího. Tyto kurzy probíhají s týmem makro akademie, známými českými šéfkuchaři i zahraničními michelinskými šéfkuchaři.
Someliérské kurzyNaučíte se vše o vínech tuzemské a světové produkce i o vinařských regionech. Zjistíte, jak se orientovat v pestré škále odrůd a stylů. Představíme vám moderní i klasické technologické postupy při výrobě, párování vín s pokrmy a ukážeme, jak poskytnout perfektní someliérský servis.
Baristické kurzyChcete se zdokonalit v přípravě kávy? Naučíme vás, jak dosáhnout dokonalosti. Poradíme vám s výběrem kávovaru, mlýnku, baristického vybavení a především kvalitní kávy. Záleží jen na vás, zda se budete chtít naučit klasické espresso, latte art, nebo alternativní přípravy.
Barmanské kurzyDostanete odpověď na své otázky ohledně prémiového alkoholu: Jaké se v ginu používají byliny a koření? Proč je tak lahodná vodka z obilí, chilli a džemu? Jaké je tajemství koňaku a co skrývá tequila? Jaký je rozdíl mezi whisky a whiskey? Jak poznat kvalitní rum? A přitom budeme degustovat a připravovat koktejly.
Kurzy pro výčepníMlíko, šnyt, hladinka, čochtan. Naučíte se správně čepovat všechny styly, pečovat o výčepní zařízení a skladovat sudy s pivem. Dozvíte se také něco o častých výčepních chybách a zlozvycích, ale především si vyzkoušíte, jak načepovat pivo, které krásně kroužkuje.
Kurzy pro obsluhuZvyšte kvalitu obsluhy a tržeb své restaurace, baru či kavárny. Pošlete k nám na kurz své zaměstnance a my je naučíme, jak zlepšit servisní cyklus, komunikační dovednosti, řešit krizové situace a zdokonalit prodejní techniky v pohostinství. A vy získáte motivované týmové hráče, kteří budou pečovat o spokojenost vaši i hostů.
Kurzy pro majitele provozůVzdělávání je důležité i na vyšších pozicích. Proto majitelům restaurací, hotelů, barů a kaváren ukážeme, jak sestavit výdělečné menu, naučí se vše o ekonomice provozu a jaké kompetence má mít šéfkuchař. Vytvoří si modernější identitu restaurace a zjistí, jak efektivně pracovat s personálem.
Nejen kurzy, ale i exkluzivní workshopy s renomovanými osobnostmi z gastronomie. Setkejte se s těmi nejlepšími a získejte z první ruky nejnovější trendy a techniky. Těšíme se, že vás přivítáme na našich kurzech, kde se vaše vášeň pro kulinářství může stát skutečností. Přidejte se k nám na makro akademii a společně otevřeme dveře do světa chuťových zážitků.